home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


4 juni Once in a Blue Moon 02 Zaalkerk Budel

datum bericht: 23-05-2017
       

Op zondag 4 juni 2017 (aanvang 11.00 uur) vindt in Rijksmonument Zaalkerk Budel de tweede editie plaats van de programmaserie Once in a Blue Moon, met als hoofdgast Evelien van den Broek. Dit programma wordt op verzoek van het AZC Cranendonck (COA) samengesteld en gepresenteerd door Jan Doms. Hiermee wordt een verbinding gemaakt tussen het AZC en de lokale en bovenlokale gemeenschap. Culturele grenzen worden geslecht.Componiste en (stem)performer Evelien van den Broek treed op met haar show 

KUrKKU. In KUrKKU is alles wat je hoort gemaakt met een solo vrouwenstem en live-elektronica. Zij zingt songs over absurde, ongemakkelijke en obsessieve liefdes. Over liefdes die totaal uit de hand lopen.

 

In de rubriek 'kunstenaarsboeken' komt de Tilburgse graficus Paul Bogaert aan het woord. Hij is wereldvermaard vanwege zijn vileine linoprenten die bijna wekelijks gepubliceerd zijn in de Zimbabwean - A Voice for the Voiceless, onder hoofdredacteurschap van de journalist Wilf Mbanga.

 

In de rubriek 'muzikale verrekijker' laat Ernst Bonis (compositie en elektronica) muziek horen van Kudsi Erguner en zijn broer Suleyman.

 

De entree is EURO 5 | graag uw komst aanmelden (reserveren) bij jandoms@lefdynamics.nlDownload: Zaalkerk Budel 02 V1-2.pdf

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page