home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers

LEF stadsdynamica

Innovatief bureau voor ruimtelijk ontwerp en onderzoek

LEF stadsdynamica (opgericht in 2001) is een innovatief bureau voor ruimtelijk ontwerp en onderzoek. Wij werken op het gebied van kunst, architectuur, stedenbouw, landschap en openbare ruimte voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door ontwerp, onderzoek, advies, colleges, lezingen, procesbegeleiding en productie leveren wij oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken in de breedste zin. 

 

Op deze website vindt u informatie over onze projecten en publicaties. Deze zijn steeds onderverdeeld in de categorieën ontwerp, onderzoek, ontwikkeling en uitvoering.

Voorts is er de nieuwsrubriek die up to date informatie biedt over projecten, programma’s en ontwikkelingen.

 

Kantoor en ontwerpstudio

Het kantoor van LEF is gevestigd in het monumentale woonhuis (rijksmonument), gelegen aan de Tilburgseweg in Goirle. Het markante pand is gebouwd in 1937 door de architect Jos. Bedaux. In Loon op Zand is in een moderne industriehal het atelier en de ontwerpstudio gevestigd aan De Hoogt. 

 

Stadsdynamica

Stadsdynamica staat voor de leer der bewegingen van de stad die het theoretisch kader vormt voor onze werkzaamheden. LEF vat de stedelijkheid principieel op als een stelsel van intensieve bewegingen en voortdurend verschuivende verhoudingen tussen onder andere publiek en privaat, cultuur en natuur, productie en consumptie, groei en krimp.

 

Download: brochure LEF Stadsdynamica (pdf)

Laatste nieuws

disclaimerverstuur een tiptop of page