home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


Jan Doms en Ries Doms in Cultureel Café Tilburg 28 mei

datum bericht: 23-05-2017
       

Het Cultureel Café Tilburg bestaat tien jaar. Alle reden voor de redactie om zondag 28 mei van 12.00 tot 14.00 uur flink uit te pakken in Cinecitta aan de Willem II straat.

Marcelle Hendrickx, wethouder van cultuur is gastpresentatrice bij dit jubileum en ontvangt onder andere Jan en Ries Doms als prominente gasten uit de Tilburgse cultuur.Jan Doms heeft ruim twintig jaar naast zijn beroepspraktijk leiding gegeven aan de Tilburgse Kunststichting die gericht was op de beelden de kunst, media en podiumkunsten. Hij ontwikkelde FAXX - Duvelhok, bouwde het nieuwe theater De Vorst als een van de eerste vlakke vloertheaters van Nederland en adviseerde meer dan tien jaar de gemeente Tilburg op het vlak van de Kunst in de Openbare Ruimte.

 

Ries Doms speelde in verscheidene bands als drummer. Hij maakte vele tours in Europa en de Verenigde Staten waar hij ondermeer speelde bij de Bars. Op dit moment speelt hij bij de bekende Nederlandse band The Kik.

 

Samen werken ze nu aan de multi-disiplinaire dansvoorstelling Tanzen auf dem Malerwanderweg. De Nederlandse première vindt plaats op 30 september 2017 in de grote Schouwburgzaal van Theaters Tilburg, de openingsvoorstelling van de jaarlijkse Dansmaand. www.malerwanderweg.euDownload: faxx vorst.pdf

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page