home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


Ontwerp stand Maxit-Beamix voor Bouwbeurs 2009

datum bericht: 27-02-2009
       

Jan Doms ontwierp voor Maxit-Beamix een opvallende stand voor hun deelname aan de internationale Bouwbeurs 2009 in de Jaarbeurs Utrecht.

Maxit-Beamix kan terugzien op een geslaagde Bouwbeurs 2009. Dat is mede te danken aan de unieke ruimte die Jan Doms wist te creëren als oase van rust en comfort.

 

Om deze ruimte te vormen, ontwierp hij een zwevende trussconstructie waarin een ovalen velum met fotografische weergave van de productieplant in Eindhoven was gespannen, dat het verlichte plafond vormde voor de beursruimte. Daaronder presenteerde Maxit-Beamix hun merklogo's en films (Rudi Klumpkes - Stng KINO) over de producten op plasmaschermen die centraal in wiebervorm waren opgehangen

 

De vloer was voorzien van van een vijftal ruim 6 meter lange transparante conferentietafels van staal en glas voor het contact met de beursbezoekers die gegroepeerd waren op en rondom een ovalen tapijt. De voorstelling op het tapijt stelde het 'dak' van een dynamische stad voor. De infrastructuur voor techniek en onthaal was gevat in mobiele units van de hand van J.H.J. van Melis Gastronomie Mobiel.

 

Met dank aan: Marco Vonk, Ezia Vermeer van Maxit en Gerard van Rooij

Met medewerking van: Flashlight (licht) | MK2 (video) | Exposize (prints)

 

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page