home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


Jan Doms sculptuur architectuur Vertigo TUe

datum bericht: 07-09-2009
       

Op 1 september werd de tentoonstelling 'Jan Doms sculptuur architectuur' in gebouw Vertigo TUe geopend.

Jos Bosman (Casa Vertigo TUe), Mark Kooij (MD Saint-Gobain Weber), opdrachtgever van de productietoren Maxima 1 en Jacq. de Brouwer (Bedaux de Brouwer architecten) introduceerden deze oeuvre- tentoonstelling. De hele maand september is de tentoonstelling maandag - vrijdag geopend van 8.00 u - 18.00 u. 

 

Op dinsdag 8, 15 en 22 september is in de trappenzaal van Vertigo in het kader van deze tentoonstelling een lunchlezing van 12.30 u - 13.30 u. Jan Doms bijt de spits af met een lezing over zijn manier van ontwerpen. Daarna is er aandacht voor de technische aspecten van een tweetal ontwerpen van Jan Doms. John Spooler spreekt over metselen (ontwerp leermetselwand) en Lisette Koorn sluit de reeks af met een exposé over cement gebonden gietvloeren (ontwerp vloer imaZine).

 

Op zondag 27 september is er een extra openstelling voor het publiek van 11.00 u - 16.00 u. Tevens is er  dan vanaf 13.30 u gelegenheid de productietoren 'Maxima 1' te bezoeken aan de Hastelweg 161 (industrieterrein De Hurk)  in Eindhoven. Aanmelden vooraf is gewenst. Download: lunchlezingen tent Jan Doms Vertigo TUe Eindhoven

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page