home
contact
links
sitemap
Lef Stadsdynamicaprojectenpublicatiesnieuwsopdrachtgevers


Nieuwe publicatie 'jandoms DOCK'

datum bericht: 01-05-2010
       

Marjo Frenk, de nieuwe wethouder van cultuur van Tilburg, nam tijdens de opening van de gelijknamige tentoonstelling het eerste exemplaar in ontvangst van de publicatie 'jan doms DOCK'. Deze uitgave draagt de ondertitel 'sculptuur architectuur 1978 2010' en laat het licht schijnen over de reeks sculpturen en architectonische ontwerpen en aanverwant die Jan Doms over een periode van ruim 30 jaar vervaardigde.

In de publicatie is een beschouwing opgenomen van de oud directeur van de Tilburgse kunstacademie en architectuur- en kunstcriticus Chris Manders.

 

De publicatie isbn 978-90-8637-005-4 is t/m 27 juni 2010 verkrijgbaar ad EURO 15 tijdens de openingsuren (di-zon 11.00u - 17.00 u) van de  tentoonstelling in de ruimte van Springer, Wilhelminapark 53, Tilburg.

 

Toezending van de publicatie tegen betaling per post is mogelijk via LEF stadsdynamica jandoms@lefdynamics.nl U ontvangt dan het boek vergezeld van een nota met daarop het aankoopbedrag ad EURO 15, vermeerderd met de verzendkosten.

 

Om een indruk te krijgen is er onderstaand een download beschikbaar van de omslag van de publicatie.Download: BINNENWERK DOCK.pdf

 

 

« terug

 

disclaimerverstuur een tiptop of page